Posts

Showing posts from January, 2014

Iman :)

Image
Bismillah ,Allahumma Sholli A'la Muhammad 
Asalamualaikum , hello ,aloha ,peace be upon u sayang :)


*lorh, sikit sikit sayang , haha takpa , saja nk sayang semua org , awattabley(sebut lajulaju) ? haha *

nah , sepotong doa , dah lama dah draftkan kt blog ni , tpi tak ter-publish pulok dohh -.-
ada lah org cakap , baca lah doa ni ,if theres someone that you love, loves someone else macam tu lah kot , kalau tak silap maaf ,kurang yakin .

"Allahumma zid wabarik warzuqna khairan minhu." "Ya Allah tambahkanlah, berkatilah dan kurniakanlah kebaikan daripadanya."

rasa macam nak buat analogi pulak malam ni , eheh cer tengok bangunan yg batu batanya merak coklat tu ? :) ye kenapa?
haa, bayangkan kalau satu tuang dia takda,
tibatiba inbisibel 

haa, jadi apa kt bangunan tu ?

jadi stail lah?
ehh tak
dahtu jadi apa?

haha, roboh la, punah , ranah
sebab? tak cukup satu tiang

macam tu jugaklah kita, sayang :)

hah ?
tapi aku bukan bata or tiang or bangunan , aku insan ,cehhh ! …