Posts

Showing posts from April, 2014

pernah ?

Image
syukur . sabar



terima kasih Allah , terima kasih abah , terima kasih mak . terima kasih  sahabat . terima kasih ujian


aku tak tahu nak mula macam mana ,

direct terus lahh

haa, pernah sedih tak ? pernah sakit hati bila tengok orang lebih dari kita ? pernah ? pernah kena hempap batuan ujian tak ?




pernah bersyukur tak ?

well , some people out there , ada yg lagi menderita daripada aku , pernah aku kesah ?

"aku sakit sikit , dah rasa macam apa dah , lemah "
aku kena kutuk sikit , dah down macam apa dah .

lemah .

ya . itu aku

sedangkan , yg kat luar sana ,ada yg lagi teruk deritanyaa , pernah aku reflect diri ?


nak tanya jelah
pernah tak aku sabar bila aku kena uji ?
pernah ?

haha tipuu

kalau aku sabar ,takkan aku  nak mengeluh  ? 

"kita kena terus sabar dalam bersabar "


 syukur .

aku nampak dia ada something yg aku tak ada. aku cemburu . aku sedih . sebab kekurangan aku . aku kurang itu , kurang ini

pernah aku fikir ?

apa yg Allah bagi kat aku ni , bersesuaian dengan ap…