Posts

Showing posts from September, 2014

:3

Image
dulu aku suka letak kat bio twitter aku

"philophobia "
"cherophobia "
"heartless"
haha dan seangkatan
saja letak , tak pernah rasa pun apa benda heartless yg sebenarnya , heh , but when it really happened to mehh, Allah jer tahu .

pasal fobia , haha ,mau nangis rasanyaa ,
takut , nak nangis , bercampur baur , seriously ,physcologycally memang effected .

ouh , baru aku  tahu fobia itu apa . heh

dah , diri sendiri dah sihat , psikologi dah sihat , tak payah la nak mintak dpt penyakit phobia dan sebaris dengannya , tahu ? bersyukurlahh
(aku cakap dengan diri sendiri )

 ***
heartless,
selepas mengalami zaman kejatuhan, atau juga lebih mesra dikenali dgn zaman aku lalai dengan "crush crush " nii

" rasa nyesal sangat ,
kenapa aku tak dahulukan ALLAH ?
Kenapa aku 'jatuh' lagi ?
kenapa?
kenapa?
" dah , aku dah penat , baik aku jadi heartless . aku nak jadi heartless !  " lebih kurang macam tu lah monolog aku .

waktu tu
aku selal…