Posts

Showing posts from November, 2014

credits to you

Image
[entry ni ada guna aku kau , walaupun sebanarnya kita tak guna pun aku kau ]

asalamualaikum .  alhamdulillah secara offical mahupun tidak, aku dah jadi bekas pelajar . tamatnya SPM bukan bermaksud tamatnya sebuah friendship . kan ?

maaflaa, aku nak feeling sikit .
ehm . ambik nafas


dah lima tahun kita sama sama , dari sekecil kecil budak form 1 ,sampailahh sekecil kecil dan masih kecil , akak form 5 .dan .. kalau aku nak ulang balik semua memori dulu ,memang tersangatlah banyak , kalau nak bukukan pun ,belum tentu cukup satu buku . ya , ini serius .


banyak jer kisah , dari sekecil kecil benda , sampai sebesar besar kes (polis) jadi sepanjang aku dekat sini . ahhh takyah cerita lah . haha sebab bukan tujuan aku menaip pagi ni pasal memori dulu dulu .

urm , hmm , malu sebenarnya nak cakap , but , emm... haha , hei , i hope u will read this post , dan jangan nangis nangis lagi k? hahaha (poyo )

ehm , awak , maaf sangat  sangat
ada waktu kita tak bercakap lama , maaf , bukan sebab meraju…